El portal web de REGICOR té per finalitat donar a conèixer al públic en general, les activitats o serveis que ofereix l’entitat.

El Copyright de gràfics, textos, animacions i botons que conté aquesta web són propietat de REGICOR, i no poden ser copiats o distribuïts, totalment o parcialment, sense el consentiment previ de l’entitat. REGICOR es reserva la facultat de realitzar modificacions en la configuració o presentació del seu portal web oa la informació en ell contingut, en qualsevol moment i sense previ avís.

REGICOR no garanteix que qualsevol informació o software al que es pugui accedir des d’aquest portal web estigui lliure de virus.

El portal web www.regicor.cat utilitza cookies, (petits arxius de dades), que es guarden a l’ordinador de l’usuari per facilitar el futur accés al lloc web i que permeten conèixer la freqüència de visites o els continguts més consultats . L’usuari pot configurar l’ordinador per impedir la generació de cookies o donar l’ordre al navegador perquè li adverteixi abans d’acceptar-les o rebutjar-les.